WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Wij weten als geen ander dat het beginnen van een eigen onderneming een taai proces is en dat u als ondernemer overal rekening mee moet houden. Daarom willen wij ondernemers volledig ontlasten op het gebied van grafisch ontwerp, drukwerk en signing. Hierdoor heeft u meer tijd om te ondernemen dan dat u met bijzaken bezig bent.

GRAFISCH ONTWERP

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit

vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Onze deskundige ontwerpers gaan vakkundig te werk om unieke ontwerpen voor u te creëren.  

DIGITALISERING

U hebt reeds producten, maar u moet bijbestellen. Het probleem is dat u uw ontwerpen niet meer digitaal hebt. Geen probleem. Wij kunnen uw bestaande, reeds gedrukte ontwerpen digitaliseren.

DRUKWERK

Nadat het ontwerpproces is voltooid, krijgt u de concepten te zien en u geeft aan of er wijzigingen in het ontwerp plaats moeten vinden. Wanneer u 100% tevreden bent, worden uw producten gedrukt. Uiteraard kunnen wij uw reeds bestaande ontwerpen ook drukken.

AANVULLEN

U hebt een bestaand huisstijl, maar u wilt uw huisstijl uitbreiden. Ook dat is bij ons geen probleem. Wij kunnen uw huisstijl uitbreiden in overeenkomst met uw bestaande ontwerpen.  

SIGNING

Wij kunnen uw bedrijfspand en/ of -auto vakkundig bestickeren. Onze specialisme is het leveren en plakken van stickers (schoon- of contour gesneden) die aan de binnenkant van de raam geplakt kunnen worden. Tevens kunnen wij ook dubbelzijdige raamstickers (plakzijde binnen of buiten) leveren en/ of plakken.

ADVIES

U bent te allen tijde welkom voor een kopje koffie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die op u van toepassing zijn. Een advies gesprek is natuurlijk kosteloos en verplicht u niet tot het afnemen van onze producten of diensten. 

Tel: 013-78 56 194 |             06-45 800 625

                                               

WHA.png
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za: 09:00 - 18:00

Buiten openingstijden op afspraak

Afdeling logistiek is 24/7 bereikbaar via ons whatsapp-nummer

BEDRIJFSGEGEVENS
ONZE DIENSTEN & PRODUCTEN
BEZOEK ONS

Kvk-nummer: 74667238

BTW-nummer: 8599.85.854.B.01

Grafische vormgeving - Drukwerk - Signing - In- & verkoop goederen - Logistiek

J. Asselbersgweg 3

5026 RP Tilburg

  • FB
  • INS
  • IN
  • WHA
  • TW
sbb-beeldmerk.png
evofenedex-3.png

© Alle rechten voorbehouden  2020

Perfectionist B.V. 

handelsonderneming