Wie is "PERFECTIONIST"?

Laten we "Perfectionist" even voorstellen

Perfectionist B.V. is een handelsonderneming die tevens grafisch ontwerp, drukwerk, signing en cinewall-decoratie verzorgt. U kunt bij ons terecht voor verschillende producten (zowel voor particulier aankoop als voor partijkoop). Het bestaat uit een team van toegewijde professionals dat zich bezig houdt met het grootschalig inkopen van producten waardoor de particuliere verkoopprijzen gunstiger worden voor de consumenten. Tevens doet Perfectionist B.V. logo's, volledige huisstijlen, menu's e.d. ontwerpen en zorgt ook voor het nodige drukwerk en signing (core-business). 

Het voordeel van een handelsonderneming die tevens grafisch ontwerp, drukwerk & signing verzorgt, is dat vrijwel al haar producten gepersonaliseerd kunnen worden.

97 [Omgezet]-01.png

Klanttevredenheid is onze prioriteit nummer 1

GDS (Grafisch ontwerp, drukwerk & signing)

Wij denken met u mee en visualiseren uw ideeën zorgvuldig. Een goed luisterend oor is dus essentieel bij het ontwerpen. Zonder dat er aandachtig naar uw wensen en behoeften wordt geluisterd, kan het ontwerpproces niet plaats vinden. Het zijn immers uw ideeën die vertaald worden naar grafische ontwerpen. Bovendien vergroot een perfect ontworpen huisstijl uw kans om nieuwe klanten te werven zodat uw bedrijf kan groeien.

Wanneer uw ideeën onze creativiteit ontmoet, ontstaat er een uniek ontwerp waarvan u onder de indruk zal zijn, maar uw doelgroep meer.

Sportartikelen

Wij staan garant voor onze producten. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over ons product, om welke reden dan ook, kunt u het product terugsturen naar ons en wij zorgen ervoor dat u uw geld terugkrijgt.

404 [Omgezet]-01.png

Logistieke dienstverlening

Wij kunnen letterlijk alles vervoeren dankzij jarenlange ervaring in de logistieke sector. Op zoek naar een voordeligere transporteur? Neem contact met ons op.

Tel: 013-78 56 194 |             06-45 800 625

                                               

WHA.png
OPENINGSTIJDEN

Ma - Za: 09:00 - 18:00

Buiten openingstijden op afspraak

Afdeling logistiek is 24/7 bereikbaar via ons whatsapp-nummer

BEDRIJFSGEGEVENS
ONZE DIENSTEN & PRODUCTEN
BEZOEK ONS

Kvk-nummer: 74667238

BTW-nummer: 8599.85.854.B.01

Grafische vormgeving - Drukwerk - Signing - In- & verkoop goederen - Logistiek

J. Asselbersgweg 3

5026 RP Tilburg

  • FB
  • INS
  • IN
  • WHA
  • TW
sbb-beeldmerk.png
evofenedex-3.png

© Alle rechten voorbehouden  2020

Perfectionist B.V. 

handelsonderneming